Musikmesse

Musikmesse
Musikmesse

Musím opět jako loni složit poklonu sloganu, jenž provází další ročník největšího evropského hudebního veletrhu ve městě, které leží na řece Mohan: In tune with future. I když - asi to bude i angličtinou, která je na slogany geniální.

Jako každoročně, je Frankfurt místem setkání muzikantů z celého světa, a tak byste zde neměli chybět ani vy. Uznávám, že to je v našich ekonomických podmínkách poněkud nákladný výlet, ale někdy je dobré opustit naši malou kotlinu a podívat se, jak se muzika vaří ve světě.

Vy, kteří se tedy rozhodnete navštívit frankfurtské výstaviště, si udělejte poznámku do svých kalendářů: 31. března až 3. dubna 2004.

O rozsahu a vystavovaných exponátech si můžete udělat obrázek z plánku a ze seznamu, který vám napoví, co ve které hale konkrétně naleznete:

Musikmesse

1.1 - Piano Salon, Forum 1 - pro děti music4kids, 3.0 - perkuse, příslušenství..., 3.1 - akustické a semiakustické kytary, harmoniky, noty, literatura, 4.0 - elektrické kytary, baskytary, zesilovače a příslušenství, 5.0 - klávesy, digitální piána, varhany, 5.1 - počítače, software, DJ a multimédia, 6.0 - žesťové a dřevěné dechové nástroje, 6.1 - smyčcové nástroje a Stages, Agora a Festhalle - koncertní hala.

Prolight+Sound

4.1 - P. A. Systém, mikrofony, efekty, 8.0 - světla, pódiová technika, komunikace, stálé instalace, studiové technologie, live a 9.0 - laserové efekty, design a instalace, pódiová světla

Psáno pro časopis Muzikus