Acuvue Cosmic City 2002

Teplický Cosmic Trip nemusí čekat na své další pokračování až do léta. Pořádající agentura se rozhodla zorganizovat jeho indoorovou obdobu, kterou nazvala Acuvue Cosmic City 2002. V poslední předvánoční sobotu - tj. 21. prosince, nabídnou prostory pražského Veletržního paláce tři tématicky oddělená pódia, na kterých se představí hned několik špičkových jmen současné taneční scény.

Hlavním tahákem na pódiu Acuvue In Da Mix bude britský Dj Dave Angel. Vedle něj se můžete těšit na americkou hvězdu minimalistického techna Stevea Stolla.

Neméně zajímavý seznam jmen nabídne i Semtex Live Stage, které, stejně jako v létě, bude kombinovat hip-hop a drum'n'bass. Centrum pozornosti padne zřejmě na Eda Rushe.

Pódium Lucky Chill Out bude ve znamení electro breaků a downtempa. O pohodovou atmosféru se postará zakládající člen londýnských Process Records - Niall Smith, známý také pod pseudonymem Spaceship God. Domácí scénu zde bude zastupovat DJ Blue.

Podrobný program naleznete na festivalových stránkách www.acuvue.cz. Stránky obsahují mimo jiné biografie všech účinkujících, doplněné o fotografie a zvukové ukázky v mp3 a on-line předprodeje s nejlevnějšími vstupenkami.

Psáno pro časopis Muzikus