Psychoworld - Beat Bringer Boombox

Psychoworld - Beat Bringer Boombox
Psychoworld - Beat Bringer Boombox

Bágl plný muziky. I tak by se dal nazvat počin odstartovaný na portálu šílených i geniálních nápadů Kickstarter. To, že když má něco budoucnost a smysl, anebo je to natolik ulítlé, že to dokáže svým nápadem strhnout kopu lidí k tomu, aby pomohli věc realizovat, tento portál umí. Na to jsme si již zvykli. V minulých dílech jsme si představovali outdoorovou bednu Soundbox, která vydržela všechno a dala se přivézt, postavit a spustit. Tak tady jsme zase ještě někde jinde...

 

Tvůrci Boomboxu mysleli evidentně ještě o krok dál a všimli si, že je tu jedna nepříjemná skutečnost, která by potřebovala změnit, a to je logistika věci. Proč to někam vozit, když to můžu prostě kamkoli v klidu přenést? A je na světě Beat Bringer! Na záda si hodíte krunýř, čímž ze sebe uděláte jakousi malou želvu, a můžete směle vykročit vstříc nevázané zábavě. Korpus je vyroben z kombinace polymeru ABS, eloxovaného hliníku a konstrukce z pevné nerez oceli, a je odolný proti nárazům. Basové reproduktory mají membránu z kompozitního materiálu, čímž by dle tvůrců měly být odolné i proti útokům vodních živlů. O výškových reproduktorech se tu sice nemluví, ale budou na tom určitě stejně. Další výhodou je, že pokud jste šikovný airbrushista neboli sprejer, můžete si ze svého batůžku udělat super „cool“ originální kousek. Váha se pohybuje okolo 5,8 kg, což není mnoho, a tak se s ním dle určení dá úspěšně běhat, bruslit jezdit na longboardu a dělat všechny ty „street věci“. Ani rozměry nejsou nijak děsivé.

Psychoworld - Beat Bringer Boombox
Psychoworld - Beat Bringer Boombox

43 x 34 x 22 cm. Batůžek je vybaven jedním 6” subwooferem, dvěma 25mm výškovými a po dvou 75W a 25W reproduktory. Konektivita je pak zaručena 3,5mm jackem, samozřejmě rozhraním Bluetooth, ale nechybí dnes již hojně používaný systém NFC, kdy vám stačí pouze přiložit tablet nebo mobilní telefon (dá-li se tak vlastně ještě těmto přístrojům říkat), který je také vybaven tímto systémem, a po pípnutí je vše spárováno. Pak už jen spustíte svůj oblíbený song a párty jede. Lithium-iontová baterie má kapacitu 4400 mAh, což je dostatečná kapacita na celý večer. Konkrétně až patnáct hodin při normální až vysoké hlasitosti. Což vás může při její intenzitě 110 dB odstřelit až do parku. A cena? Minimální za poskytnuté možnosti.

 

www:

www.beatbringer.com

Psáno pro časopis Muzikus